Uke 21

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 29. mai

Ashley Young kommer til å fortelle Aston Villa at han ønsker et klubbskifte, men ikek før etter Englands EM-kvalifiseringskamp mot Sveits lørdag 4. juni. Det vil utløse en budkrig mellom Manchester United og Liverpool. Villa har nesten ikke annet valg enn å selge fordi spilleren vil gå vederlagsfritt neste sommer.
People

Birminghams midtstopper Scott Dann er også ønsket av Aston Villa. Villa får ikke fastsatt transfermålene sine før de har avklart om Gerard Houllier kan fortsette neste sesong. En avgjørelse vil komme i løpet av de neste syv dagene.
Sunday Mirror

Lørdag 28. mai

Det hersker nå tvil om Alberto Aquilani havner i Juventus. Torino-klubbens nyansatte trener Antonio Conte har informert ledelsen om at midtbanespilleren ikke figurerer i hans planer. Juventus har derimot fått senket prisen £8M. AC Milan er imidlertid interessert i 26-åringen som erstatter for Andrea Pirlo.
Daily Mail

Sylvain Marveaux har flere ganger blitt linket til Liverpool. Spilleren står uten kontrakt med Rennes, og vil gå vederlagsfritt i sommer.
- Jeg har ikke tatt et valg. Jeg har ikke signert ennå. Det som er sikkert, er at jeg kommer til å spille i England neste sesong, uttaler Marveaux.
L'Equipe

Fredag 27. mai

Benfica-forsvarer Fabio Coentrao sier at bare Real Madrid er aktuell som ny klubb for ham, og avviser dermed rykter om en mulig overgang til Liverpool.
- Det jeg ønsker er å spille for Real Madrid. Det er den beste klubben i verden og det eneste stedet i verden jeg ville forlate Benfica for. Madrid har de beste spillerne i verden. Jeg har mange venner der. Ingenting har blitt gjort, men jeg håper overgangen vil gå i orden. Benfica forstår min avgjørelse. Jeg har som intensjon å få til en god avtale for dem. Jeg vil være takknemlig overfor dem hele mitt liv, uttaler 23-årige Fabio Coentrao.
TalkSPORT

Wigans Charles N'Zogbia forholder seg rolig til rykter som linker ham til Arsenal, Liverpool eller Newcastle.
- Jeg har en likegyldig følelse for disse ryktene inntil det er en konkret henvendelse. Akkurat nå bryr jeg meg ikke, spesielt fordi jeg har det bra i Wigan. Beslutningen om å selge, og til hvilken pris, ligger hos manageren og formannen. Selv om jeg har lyst til å spille i en større klubb, kan jeg ikke si om jeg kommer til å dra eller bli værende. Det eneste sikre er at jeg blir i England neste sesong. Jeg har denne ligaen i blodet, sier N'Zogbia.
Metro.co.uk

Liverpool får sterk konkurranse av Juventus i kampen om underskriften til Sevillas 22 år gamle ving Diego Perotti.
Talksport

Liverpool nærmer seg et kjøp av midtbanespilleren James McCarthy fra Wigan for £10M. Iren ønsker seg til Anfield-klubben, og samtalene mellom klubbene har kommet langt.
Goal.com

Liverpool skal nå ønske seg også Jonas Gutierrez i tillegg til Jose Enrique, og håper dermed å sikre seg hele Newcastles venstreside. Det antydes et totalbeløp på £20-£22M for duoen.
nufcblog.org

Tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez har fått tilbud om å bli Atletico Madrids nye manager. Spanjolen vil bruke sin 10 dager lange ferie til å bestemme seg for om han skal takke ja til tilbudet eller ei.
The Times

Torsdag 26. mai

Arsenal, Tottenham, Liverpool og Newcastle er linket til Lille-spissen Gervinho. Han har ett år igjen av sin kontrakt med Lille, og han vil avsløre hvor fremtiden hans ligger etter landskampen mot Benin 5. juni.
- Etter den siste kampen og en kamp med Elfenbenskysten, vil jeg dra på ferie. Jeg har allerede tatt valget mitt. Enten reiser jeg eller så blir jeg værende. Alle vil få vite det senere. Det er et personlig valg. Treneren ønsker at jeg blir. Jeg ønsker å spille i Champions League, og han ønsker å spille med meg der. Jeg ønsker også å spille der dersom jeg får mulighet. Men jeg kan spille i den turneringen med Lille eller med andre, det er ikke noe problem. Vi har hatt mange samtaler. Vi vet hva vi har sagt. Det er fortsatt noen dager igjen til ferie, sier Gervinho.
L'Equipe

Liverpool er linket til Diego i Wolfsburg, men spilleren kan bli værende i den tyske bundesligaklubben selv om han har kommet på kant med trener Felix Magath.
TalkSPORT

Aurelien Chedjou er lagkamerat til Eden Hazard i Lille, og avslører at belgieren har mottatt tilbud fra en rekke klubber.
- Jeg har snakket med ham. Han sier at hans sjanser for å bli er 50%. Han har mottatt tilbud fra Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Arsenal og Liverpool. Jeg forstår hans dilemma, Det er vanskelig å si nei til et storlag.
live4liverpool.com

Benficas venstreback Fabio Coentrao har blitt linket til Real Madrid, Manchester City, AC Milan, Liverpool og Bayern München. Benfica ønsker ikke å la spilleren gå for mindre enn £26M.
- Coentrao kan bare reise dersom en klubb betaler 30 millioner euro, som er hans markedsverdi, uttaler Benfica-president Vieira til portugisisk media.
Skysports.com

Venstrebacken Emilio Izaguirre ankom Celtic på en fireårskontrakt i august 2010, men ble kåret til “Årets spiller” i Skottland både av spillerne og journalistene i sin første sesong på Parkhead. 25-åringen er for tiden hjemme i Honduras for forberedelser til CONCACAF Gold Cup, Nord- og Mellom-Amerikas svar på EM.
- Det er smigrende for enhver spiller at Liverpool viser interesse for dine tjenester. Jeg vet fortsatt ingenting. Jeg har overlatt alt i hendene på min agent og klubbrepresentanter, uttaler Izaguirre.
La Tribuna

Onsdag 25. mai

Joey Barton får ikke tilbud om ny kontrakt av Newcastle. Liverpool og Aston Villa sies å være interessert i midtbanespilleren, og nyheten om kontraktssituasjonen kan føre til at interessen for 28-åringen forsterkes.
Skysports.com

Liverpool skal ha akseptert å betale £25M for Benficas venstreback Fabio Coentrao.
Correio da Manha

Manchester United og Liverpool er blant en rekke engelske klubber som følger Auxerres kongolesiske midtbanespiller Delvin Ndinga (23).
Skysports.com

Manchester United er overbevist om at de slår Liverpool i kampen om Ashley Young, og de kommer til å sluttføre en handel for £15M i løpet av de neste ukene.
Daily Mail

Liverpool og Chelsea har vært interessert i den 17 år gamel forsvarsspilelren Monty Gimpel. Spilleren signerer imidlertid en ettårig proffkonttrrakt med Leeds, der han har vært på lærlingkontrakt.
Daily Mail

Arsenal og Liverpool leder jakten på Lille-spissen Gervinho.
TalkSPORT

Tirsdag 24. mai

Liverpool trapper opp jakten på Hamburgs Eljero Elia. De røde mislyktes med et bud på kantspilleren i januar ettersom de ønsket å låne spilleren og ha opsjon på kjøp.
TalkSPORT

Liverpool vurderer et bud på Celtics venstreback Emilio Izaguirre, men Celtic-manager Neil Lennon er ikke spesielt interessert i å selge 25-åringen fra Honduras.
Metro

Liverpool og Tottenham er interessert i Scott Parker, men West Ham ønsker ikke å selge midtbanespilleren til Spurs etter krangelen om hvem som skal få spille på den nye OL-arenaen i London.
The Guardian

Sergio Aguero, som er et transfermål for Liverpool og Manchester City, har offentliggjort at han ønsker seg bort fra Atletico Madrid. Real Madrid og Juventus linkes også til den argentinske angriperen.
Daily Mail

Arsenal akter å gi Liverpool konkurranse om underskriften til Aston Villa-vingen Stewart Downing. Arsene Wenger hadde en av sine mest betrodde speidere på plass på Villa Park for å følge Downing da 26-åringen ble matchvinner mot Liverpool i helgen.
Daily Mail

Mandag 23. mai

Partizan Beograd skal være interesssert i Liverpools reserveangriper Nikola Saric.
bold.dk

Etter måneder med spekulasjoner om et klubbskifte har Liverpool-linkede midtbanespilleren Yann M'Vila signert ny fireårskontrakt med Rennes. Ifølge en pressemelding på den franske Ligue 1-klubbens nettside ville den forrige avtalen ha utløpt i 2014, men den er nå forlenget frem til 2015.
Goal.com

Eden Hazard kommer tilsynelatende til å fortsette i Lille. Spilleren har blitt kåret til "Årets spiller" i Frankrike og får spille i Champions League neste sesong.
- Eden har bestemt seg for å bli. Han har en kontrakt frem til 2015 og Champions League-fotball nå. Alt peker mot at han blir værende, sier en klubbkilde.
talkSPORT