Verste siden 1953

Gårsdagens tap i Blackburn var Liverpools tredje på de fire siste kampene, og det femte på de ni siste ligakampene. De 20 ligakampene som har blitt spilt så langt har resultert i ni tap. En må tilbake til 1953 for å finne sist Liverpool hadde flere tap etter 20 ligakamper.

På de ti bortekampene i ligaspillet så langt denne sesongen har det blitt hele 7 tap. De røde har faktisk kun vunnet to av sine siste 19 bortekamper i ligasammenheng!

Liverpool hadde tapt kun en av de forrige 24 ligakampene mot Blackburn før gårsdagens begredelige innsats i Lancashire-byen.

For første gang på lenge klarte ikke Liverpool FC å selge ut bortebillettene til en Premier League-kamp. Røde supportere har alltid klart å fylle opp Darwen End på Ewood Park, som tar 8000 tilskuere. I går var de et godt stykke unna å gjøre det.

Det svirrer mye rykter om at Roy Hodgson vil få sparken i løpet av dagen, men Liverpool Echo hevder at ryktene om en pressekonferanse på Anfield klokken 11.00 skandinavisk tid ikke medfører riktighet.