Vil farge Kristiansund rød

Planleggingen av Retrokvelden med Alan Kennedy i Kristiansund er på oppløpssiden. Mandag er siste frist for å melde seg på den store Liverpool-festen i nordmørsbyen.

– Vi har passert 130 påmeldte, men har plass til enda flere. Her er det bare å melde seg på, sier Roger Hojem i arrangørkomiteen Spiceboys.

 Sammen med Arve Kvalvik, Rune Edøy, Johnny Rotvær og Kjetil Johnsen har han lagt ned masse arbeid for å legge forholdene til rette for en uforglemmelig rød kveld i ærverdige Handelens Hus.

 I tillegg til Alan Kennedy, kommer Ragnhild Lund Ansnes for å fortelle om sine bokprosjekter. Ektemannen Jostein har med seg gitaren og det ligger an til en kveld av de sjeldne. Tore Hansen fra supporterklubben er på plass for å verve nye medlemmer og for å fortelle hva LFCSCSB driver med.

 Det nykomponerte Liverpoolkoret skal underholde gjestene. Koristene er satt sammen av det ypperste som kormiljøet i Kristiansund har i by på. Totalt 24 menn og kvinner vil stemme i.

 – Det blir også andre overraskelser. Jeg lover alle som kommer en uforglemmelig aften, sier en energisk Roger Hojem.

 Alt om Retrokvelden med Alan Kennedy kan du lese på spiceboys.no. Her er også informasjon om påmelding.

 I forkant av det som skal skje på Handelens Hus skal Alan Kennedy og Ragnhild Lund Ansnes ha boksignering på Amfi Storkaia Brygge. Hele kjøpesenteret kommer til å være preget av at de har celebre røde gjester på besøk.

 – Amfi har vært en veldig god støttespiller. Uten dem hadde det ikke vært mulig å legge lista så høyt, sier Hojem.

På bildet, fra venstre: Johnny Rotvær, Roger Hojem, Arve Kvalvik, Kjetil Johnsen og Rune Edøy.