Wilson tilbake til Glasgow?

The Times tror at Danny Wilson vil gå tilbake til Rangers på utlån neste sesong. Avisen er blant dem som tror at det nærmer seg et kjøp av Jordan Henderson i et travelt helrødt transfervindu.


Tony Barrett skriver i The Times at det forventes at Danny Wilson vil gåtilbake til Rangers på et 12 måneders lån, etter at 19-åringen slet med å fåfotfeste på førstelaget til Liverpool i sin første sesong på Anfield.

Barrett gjentar hva flere engelske aviser skriver, at Liverpool nå har nærmetseg prisen som Sunderland forlanger for Jordan Henderson. The Times skriver atet beløp på £18,5M nå er blitt nevnt, mens man i nordøst standhaftig skalforlange £20M.

Det skal ikke være ytterligere interesse for Lee Cattermole, klubbkamerat medHenderson, nå som det synes at 20-åringen er på vei til den røde delen avMerseyside. En annen sentral midtbanespiller, Charlie Adam, skal også fortsattvære på radaren til Kenny Dalglish og Damien Comolli.

The Times tror at LFC blir en av de travleste klubbene i sommerenstransfervindu, men mange spillere både ut og inn av den store jernporten påMelwood.