Wolfswinkels agent frir til Liverpool

Ricky van Wolfswinkels agent oppfordrer både Liverpool og Tottenham til å legge inn bud på sin klient.

Agent Louis Laros hevder at begge de to Premier League-klubbene har vist interesse for Utrecht-spissen. Han oppfordrer nå klubbene til å komme med offisielle henvendelser.

- For øyeblikket er det lite sannsynlig at Ricky vil flytte på seg, for jeg har ikke mottatt konkrete tilbud fra hverken Tottenham eller Liverpool. Derfor er det vanskelig å fastslå om det dreier seg om seriøs interesse, en forespørsel eller kun rykter. Vi venter på telefon fra begge klubbene, da vi må ha et offisielt tilbud fra Liverpool eller Tottenham for å gå videre med saken, siteres Laros av Sport.co.uk.

Van Wolfswinkel slo kravebenet ut av ledd da han spilte på Anfield for Utrecht i Europa League før jul. Han vil trolig være satt ut av spill i enda et par uker grunnet skaden.

- Ricky er ivrig på å bytte klubb, og han synes både Tottenham og Liverpool er svært interessante muligheter. Han ble skadet i kampen mot Liverpool, og er fortsatt et par uker unna å være helt restituert. Men alt går bra. Som sagt har vi ikke mottatt noe tilbud fra noen av klubbene, så vi venter, utdyper Laros.