- Den beste midtbanespilleren jeg har sett

Luis Suarez sparer ikke på konfekten når han skal beskrive Steven Gerrard, og omtaler ham som den beste midtbanespilleren han noen gang har sett.

Gerrard spilte sin kamp nummer 600 for Liverpool mot Newcastle tidligere denne måneden, og på onsdag spilte han sin landskamp nummer 100 for England. Suarez innrømmer at han er mektig imponert over Liverpool-kapteinen.

- Jeg har enorm respekt for ham. Han er en skikkelig legende i denne klubben, og det er flere årsaker til det. Hvor lang tid han har vært i klubben, alt han har gitt klubben, den flotte lagkameraten han er, alle årene og alle de 600 kampene han har spilt her. Det er ikke enkelt å få så mange kamper for en klubb som Liverpool. Han er også en beskjeden og stilfull person, sier Suarez til Liverpoolfc.com.

- Han er en spiller du må vise enorm respekt for. Han har alltid vist den ytterste respekt for klubben, og har blitt her hele karrieren fordi han elsker klubben. For meg fremstår han som den beste midtbanespilleren jeg noen gang har sett spille og selvsagt den beste jeg har spilt sammen med.

- Jeg kan ikke uttale meg om årene før jeg ble født, men så langt tilbake som jeg kan huske har ikke denne klubben hatt en spiller som kan måle seg med Steven Gerrard.