- En god sesong med seier

Steven Gerrard og Jamie Carragher er enig i at 2011/12-sesongen vil være en suksess dersom de kan løfte FA cup-trofeet på lørdag.

Liverpool ligger på åttendeplass i ligaen, og kan maks ta 55 poeng denne sesongen. En seier på lørdag kan likevel redde sesongen, ettersom det vil bety at man har vunnet begge de hjemlige cupene denne sesongen.

- Det vil være en suksessfull sesong, og det er det denne klubben handler om. Å vinne store troféer. FA cuptrofeet kommer helt klart i den kategorien, sa Steven Gerrard til pressen i dag.

- Vil analysere sesongen etter helgen, og dersom vi kan se tilbake på den og si at vi har vunnet to cuper vil vi være fornøyde, men det er klart at vi må se på problemet med vår posisjon i ligaen.

- Noen av mine største opplevelser har vært å vinne cuper, som europacupen, FA-cupen og Carling Cup. Jeg tror folk vil dømme oss etter lørdag.

Jamie Carragher var enig i at to troféer vil bety at man har hatt en god sesong.

- Helt klart. Vi har gått fem eller seks år uten troféer før denne sesongen. På den tiden har vi hatt noen store kvelder og Champions League-kamper, men når karrieren går mot slutten er det medaljer og trofeer du ønsker å se tilbake på. Vi har vunnet en denne sesongen, og dersom vi vinner to har vi deltatt i tre turneringer og vunnet to, noe jeg vil si er en god sesong, sa Carragher.