- En skam for Liverpool FC

Alex Ferguson sparte ikke på konfekten da han kommenterte Luis Suarez og Liverpool FC etter 2-1 seieren. Manageren til Man U mente at Liverpool nå burde kvitte seg med Suarez.

Etter å ha sagt at han mente hans lag hadde gjort en glimrende kamp mot Liverpool, hvor man hadde konsentrert seg mer om å holde på ballen og kontrollere spillet enn å punktere oppgjøret etter to tidlige mål i 2.omgang, holdt Ferguson ikke igjen da han skulle kommentere hendelsene mellom Luis Suarez og Patrice Evra. Det vil si situasjonen hvor Suarez ikke ønsket å håndhilse på Evra før kampen.

- Jeg synes det var en skam etter hva som har skjedd at Luis Suarez ikke ville håndhilse på Patrice Evra. Patrice sa til meg før kampen at han ønsket å ta Suarez i hånda, at han ikke hadde noe å skamme seg over og ønsket å bli ferdig med saken. Dette var en skam for Liverpool Football Club, og etter min mening burde de bli kvitt ham.

- Kanskje behøvde han ikke å gjøre det, svarte Ferguson på den provoserende feiringen til Patrice Evra mot Luis Suarez etter kampslutt, samtidig som manageren til BBC hevdet at han ikke så det skikkelig. – Ut fra hva som har skjedd under forberedelsene til kamper og før kampen, synes jeg likevel man kan forstå det.