- En symbolsk seier

Brendan Rodgers synes ligacupseieren på The Hawthorns viser hvor stor utvikling det har vært i laget siden ligaåpningen mot West Bromwich. Ser frem til å møte sin tidligere arbeidsgiver i neste runde.

Et ungt Liverpool-lag lå under 0-1 mot West Bromwich på The Hawthorns, men kom tilbake til 2-1-seier  i 3. runde av Capital One Cup. Etter kampen reflekterte Brendan Rodgers over utviklingen laget har hatt siden tapet i ligaåpningen på samme sted.
- Jeg synes det var en symbolsk kveld fordi det viser hvor fort vi har utviklet oss som gruppe, sa Brendan Rodgers til pressen etter kampslutt.

- Hvordan vi har hatt fremgang siden første dag av sesongen, da vi hang vi litt dårlig sammen og spillerne forsto ikke helt mine metoder og hva jeg ønsket.

- Men prestasjonsnivået har vært høyt i flere uker. Jeg synes det bestandig er spennende å se unge spillere som besitter flott teknikk. Men det er også viktig at de forstår hvordan de skal kjempe. Det var en herlig forestilling mot et godt lag.

- Steve (Clarke) har gjort en vidunderlig jobb her. Han har skapt et lag som er vanskelig å slå. I kveld stilte de med et erfarent lag. At vi dominerte kampen slik vi gjorde og fikk målene, spesielt det andre målet, er eksempler på hva vi står for.

- Totalt sett var selvtilliten med ballen, evnen til å spille ballen og motet til å ønske den meget fremtredende hos spillerne.

- De seneste tre eller fire ukene har vårt tempo, rytme og nådeløse ballbesittelse begynt å vise seg, så det var godt å se. Det var en god seier.

I neste runde venter Swansea på Anfield. Brendan Rodgers ser frem til møtet med sin forrige arbeidsgiver.

- Swansea er en vidunderlig klubb. Jeg hadde ikke hastverk med å forlate dem. Jeg skulle bare forlate dem til fordel for en annen spesiell klubb. Det kommer til å bli en flott kveld. Å møte Swansea på Anfield foran to flotte supporterskarer blir en meget god kveld.

- Jeg sa til spillerne etterpå at Carling Cup-trofeet fortsatt har tilholdssted på Anfield. Jeg ønsker ikke at vi skal gi slipp på det for lett. Jeg ønsker at vi skal kjempe. Dere så i kveld at dersom de unge spillerne kjemper og spillere som Jamie Carragher, i en alder av 34 år, som var fantastisk i kveld, presterer, så kan vi gjøre det bra.