- En utmerket kamp

Trener Rodolfo Borrell var meget fornøyd etter at hans U21 gutter hadde slått Chelsea med 4-1, hvor de røde avgjorde ved å være mer effektive etter pause.

- Jeg synes det var en utmerket kamp, mellom to gode lag, uttalte Borrell rett etter kampslutt i Brentford. Etter 0-0 ved pause fant Liverpools nettmaskene fire ganger i 2.omgang ved Jack Robinson, Conor Coady str, Krisztian Adorjan og innbytter Michael NGoo.

- Vi visste at Chelsea hadde noen gode spillere og vi måtte være kompakte, fortsatte Rodolfo Borrell. – Det greide vi, spesielt i 1.omgang som jeg synes var den beste spillemessig fra begge lag. Det eneste som manglet før pause var at vi var mer effektive.

- 2.omgang ble mer åpen, og litt for ukontrollert etter mitt ønske. Vi scoret to, de reduserte og var på vei inn i kampen igjen da vi fikk det viktige tredjemålet. Det kom på riktig tidspunkt og avgjorde kampen til vår fordel.

- Michael NGoo kom inn fra benken og gjorde det bra. Jeg liker ikke at mine spillere løfter opp trøya og får gult kort etter en scoring, men han gjorde det for Hillsborough så han slipper unna med den, gliste treneren. – Det har vært en følelsesladet uke for oss alle.