- En viktig dag for alle

Ian Ayre sier at søndagens kamp mot Manchester United vil bli en følelsesladet kamp for alle, hvor røde fans kan vise respekt og andre igjen kan vise respekt for dem. Håndtrykk før kampen, en ikke sak.

- Dette vil bli en følelsesladet og stor kamp for alle, sier administrerende direktør i LFC Ian Ayre før kampen mellom Liverpool og Manchester på Anfield.

- Det er første hjemmekampen siden rapporten ble offentliggjort og det er en stor mulighet for våre fans å vise sin respekt, og på mange måter en mulighet for alle å vise respekt for våre fans.

- Like mye som at familiene og alle andre har kjempet for dette, det sier seg selv at våre fans har vært med dem og hjulpet dem med sin støtte hele tiden, slik at det er en viktig dag for alle.

- Dette dreier seg om å bruke scenen til å vise hele verden hvor viktig dette var og hvor viktig denne offentliggjøringen var.

- Det er egentlig ironisk at dette kommer før sesongens største kamp, og det er fint at hele verden vil få se på.

- Vi har massiv respekt for hva Manchester United måtte gjennom under deres tragedie og jeg kan huske Kenny Dalglish kommenterte i sin bok at en av de første som ringte og tilbød hjelp etter Hillsborough var Sir Alex Ferguson.

- På banen vil vi være rivaler, men utenfor banen vil vi i stunder som denne komme sammen.

- For meg er det en ikke sak, svarer Ayre på spørsmålet om håndtrykk mellom Suarez og Evra. – Vi vil gjennomføre håndtrykk mellom spillerne på vanlig måte.

- Luis er en voksen person, som jeg er sikker på at Patrice Evra også er. Jeg er sikker på at disse spillerne, slik som alle andre spillere på banen og de på tribunene denne dagen, vil forstå at dette er ikke en dag hvor vi skal snakke om hvem som hilser på hverandre.

- Dette dreier seg om å være sammen for å markere en langt viktigere sak.