- Hjertescanning hvert annet år

Kenny Dalglish er glad for at Bolton-spilleren Fabrice Muamba er på bedringens vei, og Liverpool-manageren forteller at de røde allerede har rutiner på plass for å avdekke mulige hjertefeil hos spillerne.

- Vi har allerede våre egne rutiner på plass. Alle våre spillere har blitt skannet. Vanligvis annet hvert år. Alle som hentes inn blir skannet, og det gjelder enten det er en spiller til førstelaget eller en 17-åring som vi signerer, sa Kenny Dalglish til journalistene på Melwood tidligere i dag.

- Det finnes alltid en mulighet får at vi ikke fanger det opp til tross for undersøkelser og ekspertise. Vi kan imidlertid bare gjøre vårt beste. Jeg synes vi har vært meget gode og at vi er ganske godt oppdatert.

- Jeg synes det viktigste i alt dette er de positive nyhetene som kommer angående Fabrice. Det har vært en lang reise for ham, men de første positive stegene har blitt tatt. Alle må vise sin støtte for gutten. Jeg er sikker på at han vet at alle står fullt bak ham, samt at alle både ønsker og håper at han blir bra.


Kilde: Liverpoolfc.tv.