- Jeg har aldri gjort et slikt mål før

Martin Skrtel dundret inn Liverpools første mål i 4-0 seieren over Fulham i går. Slovaken sier til Liverpoolfc.com at han aldri har gjort denne type mål før.

Dette var midtstopperens niende mål for Liverpool, og selv synes han det var det beste.

- Det er første gang jeg har gjort denne type mål. Sist jeg gjorde mål var mot Manchester City. Jeg er glad for å hjelpe laget til seier i denne kampen, og vil forsøke å gjøre mitt beste i fremtiden også, uttalte Skrtel etter kampen i går.

- Vi ønsket å vinne denne kampen, fordi det var den siste kampen på Anfield i år. Vi vant, og scoret fire mål.

- Den første scoringen er alltid viktig, for de fleste lag kommer til Anfield for å forsvare seg og ligge dypt, for så å satse på kontringer. Når vi fikk det første målet ble alt enklere. Det var nøkkelen.

- Vi har spilt godt i mange av kampene denne sesongen, og skapt sjanser uten å ta vare på dem. Jeg er glad for at vi scoret mer enn ett mål denne gangen. Det gjør underverker for lagets selvtillit. 2.juledag reiser vi til Stoke, og vil forsøke å få med oss tre poeng hjem.

Liverpool er nå oppe på 8.plass på tabellen, og Skrtel bedyrer at de røde ikke frykter noe lag foran det gjenstående juleprogrammet.

- Vi har to bortekamper og så Sunderland hjemme. Jeg vet det ikke blir lett, men vi kjenner våre egne kvaliteter, og dersom vi spiller opp mot vårt beste er vi veldig vanskelige å spille mot.

- Vi kjenner våre målsetting, så vi vil gjøre alt for å nå den. Vi tar en kamp om gangen, og forsøker å ta så mange poeng som vi kan.

- Nå har vi tre kamper på kort tid, så det er viktig å forsøke å klatre på tabellen, slik at vi ved sesongslutt kan være blant topp fire.