- Jeg kunne ikke vært lykkeligere

Luis Suarez gjentar hvor godt han trives i Liverpool. Spissen liker spillestilen Brendan Rodgers forsøker å implementere. Roser Steven Gerrard og ungguttene i klubben.

- Jeg er meget, meget lykkelig her i klubben. Jeg kunne ikke vært lykkeligere. Liverpool er en klubb jeg bestandig har drømt å spille for. Dette er som en drøm for meg, sier Luis Suarez til Liverpoolfc.com.

- Jeg og manageren har gjensidig tillit til hverandre. Jeg liker spillestilen han forsøker å implementere. Jeg tar til meg hvordan han ønsker å spille. Det passer virkelig spillet mitt.

Luis Suarez er en stor beundrer av Steven Gerrard.
- Det er vanskelig å finne ord som kan beskrive hvilken stor spiller Steven har vært, og fortsatt er, for denne klubben. Det er bare fire år siden jeg spilte på Playstation, og jeg var alltid Liverpool, og å ha ham på laget var stort. Nå spiller jeg ved siden av ham – han er en helt.

Luis Suarez har fått selskap på laget av flere tenåringer denne sesongen. Raheem Sterling og Suso har fått mulighet ved siden av uruguayaneren i angrep.
- Vi har en flott blanding av unge og erfarne spillere. Vi har noen fantastiske unggutter som har en lovende fremtid. De tilfører laget mye nå, og de kommer til å tilføre laget enda mer i fremtiden.