- Jeg ønsker å bli i Liverpool

I går uttalte Brendan Rodgers at han ønsker å beholde Stewart Downing. I dag uttaler Downing at han ønsker å bli i Liverpool.

- Etter samtalen jeg hadde med manageren tenkte jeg at her må jeg bare stå på. Jeg hadde ingenting å tape. Det så ut som jeg ville bli solgt i januar, så jeg måtte i grunnen spille godt for å tiltrekke meg en ny klubb. Det virker som det begynner å fungere nå, og jeg er godt fornøyd. Det har vært hardt arbeid til tider, men du må bare stå på, være sterk, og jeg fikk min belønning mot Fulham, sier Downing til The Guardian.

- Når jeg ble fortalt at jeg kunne forlate klubben, var det et spark i ræva for meg. Når det skjer spiller du i praksis for å få en ny klubb og få gjort en overgang, samtidig som du prøver å spille bra. Det virker som det har gått bra, men jeg har aldri ønsket å forlate Liverpool. Men det var ute av mine hender. Det eneste jeg kunne gjøre var å spille bra, og forsøke å få manageren til å forandre mening.

- Dersom manageren ønsker at jeg skal bli værende nå, viser det hvor raskt ting kan forandre seg i fotball.

- Manageren var fornøyd med meg til å begynne med, men så forandret dette seg veldig raskt og jeg ble fortalt at jeg kunne forlate klubben. Jeg vet ikke hvem som tok den avgjørelsen, men det ene minuttet ble jeg fortalt at jeg gjorde det bra, og i neste øyeblikk ble jeg fortalt at jeg kunne dra, så det var litt forvirrende.

- Det var også forvirrende at jeg var på laget, men samtidig ble fortalt at jeg kunne forlate klubben, men det eneste en fotballspiller kan gjøre i en slik situasjon er å forsøke og forandre mangerens mening. Dersom han forsøkte å få meg til å prestere bedre ved å si at jeg kunne forlate klubben, dersom det var ment som et spark i ræva, så har det kanskje fungert, fordi jeg spiller bedre nå og forhåpentligvis fortsetter det slik.

- Jeg ønsker å bli her. Jeg ønsket aldri å dra herfra, men jeg var selvsagt frustrert da jeg var ute av laget. I en slik situasjon må du bare vurdere det om du får et tilbud. Det eneste jeg kan gjøre er å spille bra og få ham til å beholde meg her. Jeg er glad for at ting har ordnet seg, for jeg har jobbet hardt for å komme til en klubb som dette, og jeg har det ikke travelt med å dra herfra.