- Jeg signerer snart

Suso bekrefter overfor spansk radio at han snart signerer en ny kontrakt med Liverpool. Spanjolen er takknemlig for at han har fått sjansen på Liverpools førstelag denne sesongen. Oppdatert.

Susos kontrakt med Liverpool utløper til sommeren, men 18-åringen skal være nær en ny avtale med merseysiderne.
-  Vi har snakket om en ny avtale siden begynnelsen av sesongen. Jeg kommer til å signere en ny kontrakt snart, og jeg vil bli her lenge. Liverpool er en ideell klubb for meg. Det er som en drøm for meg. Supporterne kan slappe av. Det kommer til å bli gjort så snart som mulig, sier Suso til Radio Onda Cero.

På samme radiokanal hadde Pepe Reina tidligere sammenlignet Suso med Xabi Alonso.
- Det er flott å bli sammenlignet med Alonso. Det er en ære, men jeg prøver mer å spille som Xavi enn Xabi.

Susohar fått et gjennombrudd på førstelaget under Brendan Rodgers, men forteller at han fryktet det verste da Raafel Benitez ble erstattet av Roy Hodgson.
- Rafa (Benítez) ringte meg og overbeviste meg om å komme til Liverpool da jeg var i Cádiz CF, men etter at han dro. Sannheten er at jeg trodde det kunne bli et problem og at det kanskje kunne bli verre. Roy Hodgson kom imidlertid inn. Han var det motsatte av hva jeg fryktet. Han hentet meg opp for å trene med førstelaget. Jeg reiste med dem og var inkludert i troppen til tider. Det er sant at jeg følte en liten forandring med Kenny Dalglish, men generelt var ikke avgangen til Rafa problemet jeg trodde det kunne bli.

- Brendan Rodgers er en trener som ikke har noe problem med å sette unge spillere inn på laget dersom de har bevist for ham at de kan prestere og jobbe hardt. Jeg har startet tre ganger, og det går bra. Det er en gave til meg.

Suso, som har spilt fem førstelagskamper for Liverpool denne sesongen, er takknemlig for at Brendan Rodgers har gitt ham muligheten på førstelaget.
- Da jeg spilte under pre-season, var jeg på det tidspunktet ikke klar for førstelaget, men jeg har jobbet hardt på trening og med U21 og fått muligheten, sier Suso til Liverpoolfc.com.

- Brendan har gitt meg muligheten. Jeg er takknemlig for det ettersom jeg er meget lykkelig her og ønsker å bli værende lenge.

- Liverpool er en av de største klubbene i verden og supportene er fantastiske. Vi har ikke vunnet så mange kamper så langt denne sesongen, men de gir oss full støtte til alle tider. Før eller senere kommer seirene for oss.

Suso debuterte i Premier League mot Manchester United på Anfield.
- Kampen mot United var en av de beste tingene som noen gang har hendt meg. Det var så fint å spille foran våre tilskuere.

- Manageren har gitt meg muligheten. Jeg ønsker bare å gjøre det beste for ham og laget, og jobbe hardt i hver kamp.

- Vi spiller bra, spiller god fotball og skaper mange sanser. Jeg vet at vi ikke scorer mange mål for tiden, men jeg har tro på at målene vil komme. Forhåpentligvis kan vi begynne å vinne kamper snart.

- Det er stort for unge spillere å spille på dette laget. Vi vet at manageren stoler på oss, så det er opp til oss å ta vare på den muligheten.