- Jeg ville applaudert ham

Michael Laudrup er usikker på hvilken mottakelse Brendan Rodgers vil få på Liberty Stadium søndag ettermiddag, men hadde dansken vært supporter på tribunen ville han ha applaudert Rodgers.

- Fotball handler om sterke følelser, og det er opp til hver enkelt fan som kommer på kampen å gjøre hva han eller hun vil. Men Rodgers gjorde det bra her, akkurat som Roberto Martinez og Paolo Sousa. Vi kan ikke styre hvordan folk skal reagere, men dersom dere spør meg ville jeg ha applaudert ham, uttaler Laudrup til Sky Sports.

- Jeg synes å erindre at både Brendan og Joe Allen fikk en god mottakelse av våre fans da vi spilte mot Liverpool på Anfield. Jeg tror det blir det samme her.

Brendan Rodgers er også usikker på hvilken mottakelse Swansea-fansen vil gi ham.

- Mottakelsen jeg får er irrelevant. Det viktige er at jeg kjenner de gode folkene i Swansea, og jeg er sikker på at tiden vil lege alle sår.

- Swansea er en virkelig spesiell plass. Jeg tilbrakte to fantastiske år der, og hadde en vidunderlig tone med supporterne. Klubben var strålende mot meg, og forhåpentligvis ga jeg dem noe tilbake mens jeg var der.

- Jeg sa aldri at jeg kom til å være der i mange år, men det måtte en helt unik klubb som Liverpool til for å dra meg vekk.

- Da jeg møtte Swansea-formann Huw Jenkins ble jeg veldig imponert. Vi passet sammen som hånd i hanske. Det var så forfriskende å snakke med en formann som var helt klar på hvordan klubben skulle fungere. Alt var basert på en enkel filosofi som hadde vært slik i flere år. Jeg tror jeg kan gjenskape dette i Liverpool. Det enkle er ofte det beste. Liverpool var også basert på det i mange år: Gode spillere, gode trenere, gode folk, gode verdier. Så lenge vi kan fortsette med dette, og ikke komplisere ting, vil det gå bra.

- Liverpool er dog en helt annen klubb. En verdensberømt fotballklubb som alle har en mening om. Men så lenge vi klarer å håndtere det, og vi vet hvor vi skal, vil det gå bra. Jeg snakker ikke med eierne hver dag, men vi kommuniserer jevnt over telefon og mail. Du er inneforstått med at det er et styre som har hentet deg inn for å gjøre en jobb, og jeg respekterer det. Jeg er her for å forsøke å dra lasset i samme retning som dem, og for å klare det må vi kommunisere godt.