- Joe har funnet seg utrolig fort tilrette

Brendan Rodgers er imponert over hvor raskt Joe Allen har glidd inn i Liverpool-miljøet og funnet seg tilrette på Anfield.

- Jeg synes det er bemerkelsesverdig hvor raskt han har funnet seg tilrette. Dette er en ung gutt fra det sørlige Wales, som først måtte bo på hotell, for deretter å flytte inn i en leilighet. Samtidig har hans samboer, Lacey, født sitt første barn. Alle disse følelsesladede tingene har foregått i kulissene, og likevel har han kommet inn på laget og prestert på den måten han har gjort, forklarer en imponert Rodgers til Liverpool Echo.

- Om det overrasker meg? Nei, for jeg visste vi fikk hva vi betalte for. Jeg kjente til guttens kvaliteter, fortsetter han.

- Han har kommet hit og ser ut som han har vært Liverpool-spilleren i 10 år. Jeg kan ikke gi ham større honnør enn det. Og dette kan han takke seg selv for. Jeg tror også supporterne ser at han er en Liverpool-spiller, på grunn av pasningsspillet hans, motet når han har ballen, og også hans villighet til å ofre seg for laget. Han har vært strålende, og vil bare bli enda bedre.