- Kun et spørsmål om tid

Brendan Rodgers tror det kun er et spørsmål om tid før Liverpool begynner sin poengsanking i Premier League. Han har sett en god utvikling i spillet noen uker nå.

Brendan Rodgers tar en kamp av gangen.
- Jeg ser bare mot lørdag. Hver kamp er viktig, men vi har 99 poeng å spille om. Prestasjonsmessig har våre første fem kamper vært gode, sa Brendan Rodgers på dagens pressekonferanse.

- Vi har ikke fått poengene vi virkelig har ønsket eller fortjent fra kampene. Det er en helvetes lang vei å gå. På lørdag er vi selvsagt ute etter å få de poengene som vi fortjener, og så ta det derfra. Jeg ser virkelig ikke lengre enn det.

Liverpool har sanket kun to poeng på fem ligakamper.
- Jeg er ikke bekymret i det hele tatt. Vi skal vurdere det etter 10 eller 11 kamper. Prestasjonsmessig har spillerne vært utmerket. De har fått sin belønning i cupene. I ligaen har de ikke helt fått poengene etter prestasjonene. Men meget, meget snart vil det forandre seg.

- Jeg ser elementene i spillet som vi har jobbet med – vår dominans med ballen og kreativiteten har vært fremragende. Men vi må omsette sjansene, og viktigst er at vi tar poengene. Jeg ønsker ikke å ta noe fra prestasjonene fordi vi har vært meget gode i noen uker nå.

Liverpool møter Norwich på Carrow Road lørdag.
- Jeg vet at Liverpool hadde et flott resultat der i fjor. Jeg husker de tre målene til Luis Suarez. Det var utrolige avslutninger. Dersom vi klarer å reprodusere det resultatet, vil vi være ok.

- Jeg vet alt om dem de par seneste sesongene, Jeg har møtt dem i Championship, og de gjorde det også fantastisk forrige sesong. Det kommer til å bli en vanskelig kamp. Carrow Road er en vanskelig plass.

- Vi presterer bra for tiden. Det er bare et spørsmål om tid før vi kan få en rekke med kamper, og planen er at det skal starte på lørdag.