- Må ikke gå i Spurs-fellen

Stewart Downing maner til konsentrasjon fra første fløytesignal mot hjemmesterke Young Boys. For to sesonger siden ledet sveitserne 3-0 mot Tottenham allerede etter halvtime spilt.

Harry Redknapps mannskap reduserte to ganger slik at sluttstillingen ble 3-2 i favør Young Boys. London-klubben sikret avansement til gruppespillet i Champions League med seier i returen. Stewart Downing vet at Young Boys er et sterkt hjemmelag.

- Vi så dem mot Tottenham i begynnelse av sesongen for to år siden. De vil ha et tilsvarende lag. De er gode hjemme. Jeg tror de vil angripe oss rett fra avspark, sier Stewart Downing til Liverpoolfc.com.

- Vi skal være klare for det. Det er derfor det vil bli en stor prøvelse for de unge spillere. De må være på tå hev fra avspark.

- Det er noen ganske unge spillere her. Det kommer til å bli en flott erfaring for dem. Det er noen eldre spillere som kan hjelpe dem, blant annet meg selv, Carra og Jose. Det blir en god kamp å spille.

- De har vært med troppen, de har reist med oss og de vet hva det handler om. Jeg vil si til dem: «Gå ut og hygg dere».

- Det er en mulighet for dem å spille mot noen toppspillere og få e-cuperfaring. Det blir en annerledes kamp enn det de er vant til fra Premier League.

Stewart Downing håper å kjempe seg til en plass i startelleveren ved å prestere godt mot Young boys.
- Du ønsker å spille samtlige kamper. Vi har ikke fått noen god start i ligaen, men vi har hatt noe vanskelige kamper. Plassene er der å kjempe om. Nå er det vår tur til å prøve, og det vil bli en ny vanskelig test for oss. Jeg ønsker bare å gjøre det bra i hver kamp. Forhåpentligvis starter jeg i kveld og er aktuell til helgen.