- Nye ansettelser vil skape entusiasme

Formann Tom Werner sier at med Brendan Rodgers som manager er målet å bli Englands beste lag, og at senere ansettelser i teamet rundt Rodgers vil skape ytterligere entusiasme blant fansen.

Brendan Rodgers har en fotballfilosofi som våre fans vil finne enormt spennende, sier styreformann Tom Werner til liverpoolfc.tv. – Det er en hardt arbeidende og offensiv stil, veldig mye i tråd med hva som har vært Liverpools historie.

- Brenda er ikke bare en god strateg og taktikker, men også en god motivator. Jeg mener han har alle de kvaliteter som vi var på utkikk etter.

- Han var tidlig med i den prosessen vi gjorde, og selv om det tok tid før vi snakket med ham hadde vi ham hele tiden i kikkerten. Etter de samtalene vi hadde var vi overbevist om at han var rett mann.

- Vårt mål er at Liverpool skal bli det beste laget i England, ikke bare topp fire. Vi tror at filosofien til Brendan vil bringe oss det.

- Vi har stor tiltro til ham, men vi forventer ikke resultater over natten. Vi forventer fremgang over tid.

- Vi er nå i gang med en prosess med å få tak i andre nøkkelpersoner til vår sportslige avdeling. Når disse navnene blir gjort kjent tror jeg det vil skape ytterligere entusiasme blant fansen. Vi vil skape et utmerket team hvor alle kommer til å dra i samme retning. Jeg gleder meg allerede til neste sesong.