- Opp til oss å kontrollere vår egen skjebne

Kenny Dalglish mener Liverpools Carling Cup-triumf har styrket troen på at Liverpool kan ta kontroll over sin egen skjebne og passere Newcastle, Chelsea og Arsenal i kampen om en Champions League-plass.

Liverpool ligger på 7.plass i Premier League, syv poeng bak lørdagens motstander Arsenal. Liverpools rivaler om 4.plassen har alle spilt én kamp mer enn Anfield-klubben, men Chelsea skal også besøke Anfield før sesongen er over. Kenny Dalglish har tro på at de røde har kvalitet og en mulighet til å ta en Champions League-plass for første gang på tre sesonger.
- Det sier seg selv at dette er en viktig kamp. Vi har vår skjebne i egne hender, og det er ganske opplagt at vi må vinne kamper for fortsatt å ha det slik, sier Kenny Dalglish ifølge Daily Mirror.

- Dette er en viktig kamp, en meget viktig sådan fordi på dette stadiet av sesongen får du mindre tid til å ta det igjen dersom det går mot deg. Men det er bra at vi fortsatt kontrollerer vår egen skjebne. Vi vet hva vi har gjort (vunnet Carling Cup), og vi vet hva vi har måttet gjøre for å komme dit. Vi må fortsette slik.

- Jeg er sikker på at besluttsomheten og ambisjonene til spillerne ikke har forandret seg. Vi vet ikke hva vi kommer til å ende opp med i mai, men vi vet hva vi må gjøre for å komme oss videre.