- Papirarbeidet i orden

Ifølge Brendan Rodgers er Nuri Sahin nær en overgang til Liverpool. Fra klubbens side skal alt være organisert og i orden når det gjelder papirarbeidet. Medisinsk test i morgen.

Liverpool Echo skriver at Nuri Sahin skal gjennomføre den medisinske testen på Melwood i morgen. Ifølge turkish-football.com betaler Liverpool fem millioner euro får låne spilleren av Real Madrid for resten av 2012/13-sesongen.

- Vi håper at den vil bli sluttført. Jeg tror at fra klubbens side så er alt organisert og i orden når det gjelder papirarbeidet. Så vi håper at det kan bli klart i løpet av de neste 24 timene, uttalte Rodgers til journalister på Melwood i dag.

- Han er en flott tekniker. Han ble sesongens spiller i Tyskland og var kaptein for Borussia Dortmund. Han var fantastisk i veldig ung alder og gikk til Real Madrid. På grunn av skade har det ikke helt fungert for ham.

- Han er en herlig spiller teknisk og taktisk, og han leser spillet. Vi håper at hans ekstra kvalitet vil hjelpe gruppen.

Brendan Rodgers ønsket ikke å si noe om Fulhams klage angående hans uttalelser om Clint Dempsey. Liverpool har allerede respondert på Premier Leagues henvendelse i saken.

- Jeg har ingenting å si om det. Det var noe jeg var klar over for uker siden. Det har blitt håndtert internt.