- Presset er på Liverpool

Alan Pardew hos Newcastle mener at det stilles størst forventinger til hjemmelaget før møtet på Anfield til søndag, men at et LFC i utvikling kan være sårbare. Demba Ba blir trolig spilleklar.

- Det er litt mer press på Liverpool, med den statusen de har og de trofeene de har vunnet, hevder Alan Pardew før hans Newcastle møter de røde på søndag ettermiddag.

- Når du ser på Newcastle og sier at vi ikke har vunnet et trofé på lang tid, du må du sette dem, historisk sett, høyere enn oss.

- Dette er en periode for Brendan og laget hvor de utvikler seg og da er de sårbare. De har likevel noen fantastiske spillere. De har Englands kaptein i Steven Gerrard, som sammen med Luis Suarez er to av de beste spillerne i Premier League. Vi er derfor nødt til å vise vårt beste.

- Dette laget har bare vært der en gang, svarer Pardew på spørsmål om at han tror en dårlig statistikk på Anfield for Newcastle vil ha noen innvirkning. – Det å reise til Anfield kan være følelsesladet, men vi må bare spille vårt spill.

- Demba har fått en smell, men han har en god sjanse til å bli klar, forteller manageren om hvorvidt spissen Demba Ba kan bli friskmeldt i tide til søndagens kamp.

En som ikke vil være med er midtbaneankeret Cheick Tiote, som fortsatt soner suspensjon.