- Rodgers ønsket å selge meg

Jordan Henderson bekrefter at Brendan Rodgers ville la ham inngå i en avtale som skulle bringe Clint Dempsey motsatt vei i forrige overgangsvindu.

 - Da manageren fortalte meg at jeg skulle til Fulham, var det stort sjokk for meg til å begynne med, sier Jordan Henderson til Liverpool Echo.

- Det han sa kom som lyn fra klar himmel. Jeg tror situasjonen med Dempsey hadde låst seg fast, men det var egentlig ikke interessant for meg. Jeg hadde jobbet meget hardt for å komme til en klubb som Liverpool. Jeg ønsket ikke å dra så fort. Jeg ønsker å bli værende i Liverpool så lenge jeg kan. Jeg ønsker å kjempe om min plass, og det fortalte jeg manageren.

- Jeg sa jeg ønsket å bli værende fordi jeg tror jeg har ferdigheter til spille på laget. Noen trodde kanskje at jeg heller vil dra for å spille fotball, men jeg sa at jeg ville fortsette å jobbe hardt hver dag og fortette å kjempe.

- Det er hyggelig å komme til Moskva. Forhåpentligvis får jeg en mulighet til å spille. Jeg må sørge for at jeg gjør det rette mot Anzhi og presterer så godt jeg kan. Forhåpentligvis vil jeg da få plass på laget i Premier League. Dette er en enorm klubb, det er mange gode spillere her, men jeg tror jeg er klar.

Jordan Henderson har havnet bak både Nuri Sahin og Jonjo Shelvey denne sesongen.
- Det er annerledes enn forrige sesong, men jeg føler at jeg har lært mye de seneste månedene. Sjefen og folkene rundt ham har vært utmerket mot meg. Manageren har hjulpet meg mye med spillet mitt.

- Det er visse deler jeg må forbedre, noe jeg synes jeg har gjort. Når jeg har spilt, synes jeg at jeg har gjort det bra. Dere kan se at jeg lærer hver eneste gang. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt. Forhåpentligvis kan jeg komme med på laget før heller enn senere.

- Når du ikke spiller, må du holde det gående. Jeg synes jeg har gjort det. Jeg har snakket med manageren en rekke ganger, og han er fornøyd med min fremgang. Jeg må ha tro på mine ferdigheter at jeg kan ta en plass.