- Sterling er vanskelig å markere

Martin Kelly innrømmer at Raheem Sterling er vanskelig å stoppe på trening. Forsvarsspilleren tror 17-åringen har en lovende fremtid dersom han fortsetter å jobbe hardt.

Raheem Sterling har spilt bra for både U18 og reservelaget de to foregående sesongene. Kantspilleren fikk sin førstelagsdebut mot Wigan forrige sesong. I søndagens treningskamp mot Bayer Leverkusen fikk vi se noen glimt av hans potensial. Han rundet to forsvarsspillere før han skrudde ballen i bortre hjørnet til 1-0. Brendan Rodgers påpekte etter kampen at unggutten fortsatt har mye å lære, men Martin Kelly er imponert over Sterling.

- Han er et mareritt å markere på trening, og han fikk vist hva han er kapabel til, sier Martin Kelly til Liverpoolfc.com.

- Jeg ville ikke like å markere ham. Han er fantastisk , og han hjelper backene til å forbedre spillet sitt fordi han er en moderne kantspiller.

- Han gjør det bra på førstelaget for tiden. Jeg tror han vil få muligheter. Hvis han fortsetter å jobbe hardt og beholder benene på jorden, vil han få sjansen.

Martin Kelly er spent foran ligaåpningen mot West Bromwich.

- Vi har hatt en god pause etter hver sesong. Selv på fritiden sammen med familien, tenker du på fotball og når det er tid for å returnere. Slik er livet vårt, det er slik vi elsker det. Vi ser frem til sesongstart like mye som supporterne.

- De som så oss spille på Anfield her om kvelden eller har sett oss på trening, vil se at vi er meget skarpe for tiden. Jeg synes noe av den fotballen vi spilte mot Gomel i Europa League var fantastisk. Forhåpentligvis kan vi få til gode forestillinger for supporterne her.