- Stewart var strålende

Brendan Rodgers var raus med rosen til Stewart Downing etter 4-0 seieren over Fulham.

- Jeg syntes Stewart var strålende i alle sider av sitt spill i kveld. Jeg snakket med Stewart for seks eller sju uker siden, og vi hadde en ærlig samtale om hvor han stod. Han er i slutten av 20-årene, han var engelsk landslagsspiller for noen få år siden, men han spilte ikke fast for oss, uttalte Rodgers på sin pressekonferanse etter kampen.

- Så vi snakket om hvordan han kunne spille seg inn på laget. Hans respons fra det øyeblikket har vært enestående, akkurat som den har vært det fra Jose Enrique og en eller to andre spillere.

- Scoringen hans i kveld var et fantastisk skudd. Stewart kombinerte veldig bra med Glen Johnson på høyresiden, fordi han skaper rom for Glen å løpe inn i. Stewarts bevegelser er veldig intelligente, og hans pasning til Stevens scoring var super.

- Angrepsspillere som ikke får det helt til trenger litt støtte, for jobben deres er å utfordre folk. Det eneste de kan gjøre er å jobbe hardt.

- Stewart har spilt mange kamper nå. Han er et veldig viktig medlem av vår tropp for øyeblikket, og fortsetter han å prestere som dette vil han forhåpentligvis etablere seg på laget og vise frem det talentet han åpenbart har. Fortsetter han å spille som dette, skal han ingen steder. Han vil fortsette på laget, og det er hva dette handler om.

- Jeg synes vi var strålende i kveld. Jeg visste vi ville få en reaksjon, for jeg har en veldig ærlig spillergruppe her, som jobber hardt hver eneste dag. Forrige helg var skuffende, men denne uken har vi hatt vår første hele treningsuke hvor vi har jobbet fra lørdag til lørdag. Det så vi på dagens respons. Måten vi presset ballfører på var enestående, og kvaliteten på fotballen og scoringene var utsøkt.

Liverpool er nå oppe på 8.plass på tabellen, fem poeng bak Arsenal på tredjeplass. Rodgers håper nå at hans lag skal bygge videre på denne fine seieren.

- Ser vi bort fra kampen mot Villa forrige helg, så synes jeg vi har vist en stødig fremgang. Du kan se selvtilliten i laget. Når man taper slik vi gjorde forrige helg, og så kommer tilbake til Anfield og spiller som vi gjorde i kveld, demonstrerer det motet til spillerne.

- Jeg synes de var fantastiske, og de har blitt bedre for hver uke som har gått. Fortsetter vi å ha like mye fremgang som vi har hatt til nå, bør det bli en veldig spennende andre halvdel av sesongen for oss.

- Nå har vi fire tette kamper, så vi skal sørge for at spillerne får god rehabilitering, slik at de er klare igjen til neste kamp. For det er en god mulighet til å ta poeng og fortsette fremgangen.