- Suso kan bli en stor spiller

Jose Enrique spår en lys fotballfremtid for lagkamerat Suso. Venstrebacken ble mektig imponert over landsmannens innhopp mot Manchester United.

18 år gamle Suso debuterte for Liverpool mot Young Boys i Sveits i forrige uka, og fikk sin Premier League-debut mot Manchester United på søndag.

- Suso kan bli en toppspiller for Liverpool og for ethvert lag i verden. Jeg forteller ham at han må jobbe veldig hardt i Premier League, og også jobbe defensivt som alle andre spillere. Det er viktig, men jeg forteller ham at om han jobber hardt har han alle kvalitetene som kreves, sier Enrique til Liverpool Echo.

- Jeg tror han er klar for førstelagsspill nå. Vi så det mot Manchester United. Han spilte meget bra.

Enrique er også imponert over 17 år gamle Raheem Sterling.

- Vi visste at Raheem Sterling hadde selvtillit, for vi har sett ham spille noen ganger allerede, men han overrasker meg med alle tingene han forsøker på under kamper i en alder av 17 år. Alle våre unge spillere var utrolige mot Young Boys, uttaler spanjolen.

Liverpool Echo skriver at Suso sannsynligvis starter kveldens ligacupkamp mot West Bromwich på The Hawthorns. Det blir i så fall hans tredje førstelagskamp på mindre enn en uke.

Liverpool kommer sannsynligvis til å stille med en rekke unge spillere i kveld, ettersom de har karer som Martin Kelly, Daniel Agger, Fabio Borini, Lucas og Joe Cole på skadelisten, mens Jonjo Shelvey er suspendert.

- Alle turneringer er viktige, og vi husker alle at vi gjorde det bra i ligacupen forrige sesong. Det kan bli et ungt lag igjen, men vi så i Sveits hvor gode de unge spillerne i klubben er. De var strålende mot Young Boys. Å score fem mål på bortebane i den turneringen var utrolig. Vi er veldig stolte over de unge spillerne, avslutter Enrique.