- Vi er for ujevne

Brendan Rodgers slår fast at hans lag varierer for mye i prestasjonene, når han reflekterer over 3-1 tapet for Stoke.

- Jeg uttalte både denne uken og forrige uke at stabilitet er det viktigste vi søker etter for denne gruppen. Vi var fantastiske mot Fulham i helgen, men vi må bli i stand til å vinne flere kamper på rad. Klarer vi ikke det vil vi bare ta to eller tre steg fremover, og så ett eller to tilbake, og så begynne på nytt igjen, sa Rodgers på sin pressekonferanse etter kveldens kamp.

- Slik har det vært med denne gruppen de par siste årene, når du ser på hvor laget har endt på tabellen. Vi er ute etter å forbedre dette. Det er fortsatt svært mye arbeid som gjenstår, slo Liverpool-manageren fast.

- I kveld slapp vi inn billige mål etter en god start. En fantastisk ball fra Martin Skrtel og litt magi fra Luis Suarez og vi fikk vårt første straffespark for sesongen, og Steven setter det perfekt i mål. Vi leder 1-0 på en bane hvor det er vanskelig å score mål.

- Det første målet vi slapp inn var ganske så uheldig. Skrtel sklir, og så avslutter Walters veldig bra. Men de to andre målene må vi gjøre det bedre på. Spillerne må prestere bedre i slike situasjoner.

- Du må gjøre deg fortjent til å spille i enhver kamp, og spesielt når du reiser hit. Du vet du vil bli presset. Jeg er ikke i tvil om karakterstyrken vi besitter, vi har noen mentalt sterke spillere i stallen, men i kveld gjorde vi det for enkelt for Stoke.

Rodgers ble spurt om hvor viktig det blir å styrke stallen under transfervinduet i januar.

- Jeg tenker ikke på det nå. Jeg tenker på kampen i kveld, og reflekterer over den og hvordan vi kan gjøre det bedre, for dette var svært skuffende.

- Honnør til Stoke. De er gode på det de gjør. De jobbet hardt og fortjente de tre poengene. Januar vil komme, og vi vil gjøre et par handler. Men nå tenker jeg mest på neste kamp, og forbedre prestasjonsnivået vårt.

Rodgers avslørte ellers at Luis Suarez måtte ise ned en hoven ankel etter kollisjonen med Stoke-keeper Asmir Begovic som resulterte i at spissen fikk et gult kort for farefullt spill. Hans sjuende gule kort for sesongen.

- Luis har spilt med en hoven ankel de siste ukene. Vi får se i morgen hvordan det går med ham. Han er en kriger, og blir trolig klar til kampen i helgen.

- Det var veldig uheldig at han fikk et gult kort i den situasjonen. Han så ikke engang på keeperen, og prøvde å nå ballen. Jeg synes det gule kortet var litt urettferdig idømt.