- Vi fortjente det

Liverpool kjempet seg tilbake til uavgjort mot Chelsea på Stamford Bridge. Jamie Carrager synes Liverpool fortjente poenget.

- I første omgang var Chelsea i førersetet, men i andre kom vi best ut, og det er all ære til spillerne for at vi fikk poeng, sa Jamie Carragher til pressen etter 1-1 mot Chelsea.

- Dette er et vanskelig sted å komme. De spiller bra, men jeg synes vi antagelig fortjente ett poeng til slutt grunnet måten vi kjempet på i andre omgang.

Jamie Carragher fikk sin første Premier League-kamp fra start denne sesongen grunnet Martin Skrtels sykdom. Veteranen har figurert hovedsakelig i cupkampene denne sesongen.

- Premier League er et steg opp. Det er høyt tempo i Capital One Cup og Europa League, men intensiteten i Premier League er annerledes. Chelsea er et vanskelig sted å komme.

- Men uansett om jeg spiller eller ikke, vil jeg alltid være klar for guttene og manageren dersom han ønsker å sette meg inn i enkelte kamper. Akkurat som enhver spiller ønsker du å spille, men det er opp til manageren - han er sjefen.

- Jeg forstår dette stadiet av min karriere nå. Det vi alltid komme nye spillere inn. Vi er en toppklubb mange spillere ønsker å spille for. Vi har mange landslagsspillere her. Jeg forstår hvilket stadium av min karriere jeg er på.

- Jeg skaper aldri et problem her. Jeg er bare glad for å være involvert. Dersom manageren trenger meg, vil jeg være klar.