- Vi fortjente ikke seieren

Matchvinner Robin van Persie innrømmer at Arsenal ikke fortjente å slå Liverpool på Anfield i ettermiddag. Kenny Dalglish valgte å fokusere på det positive, til tross for sesongens første tap på Anfield.

- Det betyr mye å score på Anfield, for det er en enorm stadion. Jeg er stolt av det, men selv om jeg er stolt over denne serien, så synes jeg ikke vi fortjente å vinne om jeg skal være ærlig. Liverpool var det beste laget, uttalte matchvinneren til Sky Sports 2 etter kampslutt.

- Nå er vi 10 poeng foran Liverpool, og jeg gleder meg til å se hva Spurs gjør i morgen. Dette var en stor og viktig seier, fortsatte han.

Arsenal-manager Arsene Wenger var enig med sin toppscorer.

- Når det står 1-1 og det er igjen bare 10 minutter vet du aldri hva som kan skje. Vi har kvalitet nok til å skape sjanser. Vi hadde sjanser i annen omgang. Problemet var førsteomgangen. Da var vi ikke inne i kampen i det hele tatt. Vi var heldige at det stod 1-1 ved pause, da vi kunne ha ligget under med både to og tre mål, konkluderte han.

Arsenal-keeper Wojciech Szczesny var Arsenals andre matchvinner i kampen. Han reddet et straffespark fra Dirk Kuyt på stillingen 0-0, og klarte også å redde returen.

- Jeg tror ikke han traff rent på ballen på returen, så det var ikke en så vanskelig redning egentlig, uttalte han.

Liverpool-manager Kenny Dalglish forsøkte å fokusere på det positive fra kampen, selv om de røde gikk på sesongens første nederlag på hjemmebane.

- Det vil være vanskelig for alle som så kampen å fatte at Liverpool ikke tok poeng. Vi spilte fantastisk fotball, men fikk ikke betalt for det. Likevel mener jeg det er givende å spille mot et lag som Arsenal, og opptre slik vi gjorde, der vi dominerte fullstendig i første omgang. Resultatet reflekterer på ingen måte spillet.

- Vi ble slått fordi vi ikke gjorde nok mål. Van Persie er en fantastisk fotballspiller, det er det ingen tvil om. Men vi gjorde nok til at vi skulle ha vunnet kampen.