- Vi må stå på ut sesongen

Liverpool-kaptein Steven Gerrard oppfordrer sine lagkamerater til å stå på ut sesongen i Premier League, for å oppnå best mulig ligaplassering.

Etter 2-1 tapet for Arsenal ser det dystert ut med tanke på at Liverpool skal klare fjerdeplassen i ligaen, som gir rett til spill i Champions League-kvalifiseringen. Gerrard nekter imidlertid å kaste inn håndkledet.

- Det er bare noen få uker siden folk avskrev Arsenal, men deres resultater den siste tiden viser hvor dumt det var. Vi må forsøke å gjøre det samme nå, siteres Liverpool-kapteinen av Emirates 24/7.

- Det er fortsatt mange poeng å spille for i ligaen, men vi har ikke råd til å avgi så mange av dem fra nå av og frem til midten av mai dersom vi skal bli blant de fire beste, konkluderer han.

- Konkurransen om den fjerde plassen i Champions League er veldig tøff, men vi skal fortsatt møte de fleste lagene rundt oss. Seier mot de lagene vil ha mye å si for hvor vi havner på tabellen.

Gerrards lagkamerat, Martin Skrtel, sier seg enig.

- Vi kan ikke la all innsatsen vi har lagt ned hittil være forgjeves. Vi har ikke råd til å slappe av før sesongen er over. Målet har hele tiden vært å kvalifisere seg for Champions League og vinne cupene. Vi må beholde det fokuset, sier slovaken.