- Vi må vise mental styrke

Jose Enrique mener at Liverpool må få mer erfaring og viljestyrke for å kunne vinne kamper regelmessig, og antyder at det ikke blir gitt hundre prosent i hver kamp.

Borteseier mot West Ham er blitt etterfulgt av hjemmetap mot formsvake Aston Villa, overkjørsel av Fulham, for så å tape mot Stoke etter å ha tatt ledelsen gjennom et tidlig straffespark. Jose Enrique innrømmer at det ikke er godt nok for et mannskap som har målsetning om å komme inn blant topp fire, og backen mener at spillergruppen må vise mer mental styrke.

- Jeg trodde etter straffesparket at vi kom til å vinne kampen, men totalt sett spilte de bedre enn oss og vi fortjente ikke tre poeng, forklarer venstrebacken til Liverpools hjemmeside etter 1-3 i Stoke.

- Vi må vise mer erfaring og viljestyrke i denne typen kamper.

- Du kan se at vi har kvalitetsspillere og har en god tropp, men vi må kjempe hvor hvert eneste poeng vi spiller for dersom vi skal bli blant topp fire.

- Vi må få i gang en vinnermentalitet og vise hva vi står for.

- Nå må vi slå tilbake fra dette tapet og behøver en seier borte mot QPR.

- Hver kamp i denne ligaen er vanskelig, men du må gi hundre prosent hver gang du spiller for denne klubben og vise viljestyrke.