- Vi må vise styrke

Martin Skrtel gjør det klart at Liverpool bokstavelig talt må stå opp og ta fighten mot Wolves i kveldens kamp, et oppgjør som betyr mye for begge lag.

Formspilleren Martin Skrtel vil i kveld løpe ut til Liverpools tredje kamp på seks dager. Avansement mot Manchester City skaffet finale i Carling Cup, mens seier over Manchester United gjør at de røde fortsatt er med i FA-Cupen, men bortekampen mot Wolverhampton er ikke mindre viktig. Det er vesentlig for Liverpool å ta tre poeng for å holde kontakt med topp fire i Premier League, men det betyr ikke mindre for vertene. Wolves er inne i en svak periode og har falt til nest sisteplass på tabellen. Skrtel forventer derfor en tøff oppgave, ikke minst fysisk, og at Liverpool må være klare til en fight om det skal bli seier.

- Vi må være virkelig fokusert til kampen mot Wolves, forklarer slovaken til Liverpool Echo.

- Det vil bli en lignende kamp som mot Bolton. Det vil bli fysisk og de vil være desperate etter å få et positivt resultat. Vi må være klare.

- Vi må vise styrke, innsats og den lagmoralen vi har hatt den siste uka.

- Det vi presterte mot Bolton var ikke det beste, men vi har kommet til finalen i Carling Cup og vi slo Man United, noe som var to store resultat i vanskelige kamper.

- Vi har slått bra tilbake og nå må vi stå opp igjen mot Wolves. Det er en veldig viktig kamp for oss.