Adam føler seg hjemme i Liverpool

Etter bare en sesong i Liverpool uttaler Charlie Adam at han trives utmerket på Merseyside.

26-åringen skrev under for Liverpool i fjor sommer, etter godt spill for Blackpool i Premier League. Skotten fikk være med på å vinne ligacupen med sin nye klubb, før en kneskade førte til at han mistet sesonginnspurten.

- Jeg elsker denne byen. Liverpool-folk er ganske lik skotter på mange vis. De er varme og gjestfrie. Fansen i byen og folk i klubben har bidratt til at jeg har følt meg velkommen, og gjort ting lett for meg. Når du flytter til en storklubb blir du overveldet til å begynne med, men staben gjør ting lett for deg, sier Adam til Liverpoolfc.tv.

- Alt har vært storartet så langt, og jeg har virkelig satt pris på min tid her. Mange fans kommer bort til deg på gata i byen, ønsker autografer eller å få tatt bilde sammen med deg. For å være ærlig, så ville du som spiller vært bekymret om slike ting ikke skjedde!

- Jeg liker å spise på restauranter og shoppe. Jeg trives i byen. Det eneste vi mangler er litt mer solskinn.

- Det har vært veldig enkelt å finne seg tilrette, og jeg mener det har vært synlig ute på banen også. Jeg håper det fortsetter slik lenge. Høydepunktet i karrieren min var da jeg skrev under kontrakten med Liverpool, og jeg har elsket å spille for klubben fra første dag av.

- Når du kommer til klubben, så innser du at det er en stor klubb, men det var først da vi dro til Asia i fjor sommer at jeg skjønte hvor utrolig stor den egentlig er. Antallet fans som måtte frem til våre kamper og treninger var helt utrolig, og viser hvilken klubb dette er. Fansen beleiret hotellet vårt hele natten, og det var helt utrolig. Men jeg antar du må forvente slike ting når du kommer til en klubb som dette, for vi har noen av de beste spillerne i verden i vår garderobe, og alle ønsker en bit av dem. Det viser hvilken respekt denne klubben har, ikke bare i Storbritannia, men over hele verden. Og da er det en ære å spille for klubben.