Akter å vise hvorfor han er førstevalget

Jose Reina akter å bruke de kommende kampene til å vise hvorfor han er Liverpools soleklare førstevalg på keeperplassen.

Jose Reina var tilbake i buret mot Wigan, etter sju kamper på sidelinjen grunnet en hamstringskade. Reservekeeper Brad Jones har spilt bra i Reinas fravær, men spanjolen akter nå å vise hvorfor han er Brendan Rodgers sitt klare førstevalg på keeperenplassen.

- Jeg må bevise overfor meg selv at jeg duger hver eneste dag, ikke overfor noen andre i grunnen. Jeg ønsker å gjøre mitt beste for laget, sier Reina til Press Association.

- Jeg er fornøyd med det. Jeg vil forsøke å oppmuntre meg selv til å bli en bedre keeper, og det er eksakt hva jeg gjør nå.

- Brad har vært utmerket. Han er veldig avbalansert. Han har spilt veldig bra, så jeg er glad på hans vegne.

- Dette er det lengste jeg har vært ute med skade etter at jeg kom til Liverpool. Jeg spilte ikke en periode i Barcelona, fordi jeg var ikke engang på benken. Men når jeg har vært skadefri og tilgjengelig er dette det lengste jeg har vært ute.

- Det er alltid hyggelig å være tilbake i startoppstillingen, og det var verdt å vente litt lenger på det for å være helt sikker på at jeg ikke får problemer og slår opp igjen skaden.

Reina ser ikke bort i fra at Brad Jones får stå torsdagens kamp mot Young Boys i Europa League, men selv foretrekker han også å spille den kampen.

- Vi ønsker alle å spille i alle kamper, men det er opp til manageren å avgjøre dette. Jeg vil være klar for oppgaven om jeg blir tatt ut til å spille.

Reina er ellers ikke overrasket over at andre klubber nå begynner å vise interesse for Premier Leagues toppscorer, Luis Suarez.

- Luis er i knallform. Han er i virkelig god form, og det ser ut som han kan score i alle kamper han spiller for oss. Det er veldig viktig, og noe vi må dra nytte av. Han vil tiltrekke seg oppmerksomheten til mange klubber. Det er bare normalt. Men han er ganske lykkelig i Liverpool, og det er det som betyr noe for oss og supporterne. Jamie Carragher sa at selv om han kanskje ikke er den beste spilleren i ligaen, så er han i alle fall den spilleren i ligaen som er i best form akkurat nå. Han er utvilsomt en spiss i verdensklasse, og da er det bra at han spiller for Liverpool.