Bare Bijev fikk spilletid

Blackpool, Bury, Rochdale og Northampton var alle i aksjon i dag, men verken Danny Wilson, David Amoo, Stephen Darby eller Toni Silva fikk spilletid. Villyan Bijev spilte imidlertid 83 minutter for Fortuna II.

Det har ikke vært noen stor lørdag for spillerne som er utleid fra Liverpool.

Villyan Bijev var den eneste av leiesoldatene som var i aksjon. Den amerikanske unggutten spilte 83 minutter da Fortuna Düsseldorfs andrelag tapte 1-2 for SV Elversberg i tysk Regionalliga West.

Blackpool spilte 0-0 borte mot Nottingham Forest, og befestet femteplassen på Championship-tabellen. Det gjorde uten Danny Wilson, som ikke engang var med i troppen.

I League One tok Bury et langt skritt mot fornyet kontrakt da de vant 1-0 mot Bournemouth hjemme på Gigg Lane. David Amoo var verken på banen eller på benken for the Shakers, som nå er ni poeng over nedrykksstreken med tre kamper igjen.

Rochdale er sist i samme divisjon, men reddet i hvert fall håpet om ny kontrakt da de snudde 0-2 til 3-2 mot nestjumbo Exeter på eget gress. Stephen Darby er trolig fortsatt skadet, og høyrebacken var ikke involvert i bunnoppgjøret. Rochdale har åtte poeng opp til trygg grunn med tre kamper igjen å spille.

Heller ikke Toni Silva var i aksjon i dag. Portugiseren var ikke med i kamptroppen da Northampton tapte 1-3 hjemme for Bradford i League Two. Liverpools overmenn fra første runde i Ligacupen forrige sesong befinner seg på 20. plass på nivå fire – åtte poeng over streken tre serierunder før slutt.

Milan og Alberto Aquilani skulle egentlig spilt mot Parma hjemme på San Siro i kveld, men kampen er utsatt på grunn av dødsfallet til Livorno-spilleren Piermario Morosini. Som følge av det tragiske dødsfallet blir det ikke spilt profesjonell fotball i Italia denne helgen.

I morgen skal Rayo Vallecano i aksjon mot Atlético Madrid. Dani Pacheco er utlånt til Atlético fra Liverpool, men Maxi Rodríguez' tidligere klubb har leid ham videre til Rayo. Pacheco er likevel med i Rayo-troppen foran Madrid-derbyet.

Lille og Joe Cole møter Ajaccio på eget gress i morgen.