Carragher reflekterer over kamprekke

Jamie Carragher synes laget spilte en av sine beste kamper denne sesongen mot QPR, mens spillerne var slitne mot Wigan etter tett kampprogram. Seieren mot Blackburn var derfor meget viktig.

Seieren mot Blackburn var bare Liverpools tredje Premier League-seier i 2012. De røde har kun sanket syv poeng på de ni seneste kampene.
- Det har absolutt ikke gått så bra i den senere tid, og det er ikke rakettforskning, sier Jamie Carragher til Liverpool Daily Post.

- Jeg snakket med spillerne i garderoben her om dagen. Jeg fortalte dem at under Gerard Houllier gikk vi 12 kamper uten å vinne. Vi har vært inne i en dårlig periode, men jeg synes ikke den har vært så dårlig som den fordi den gang spilte vi dårlig.

- Jeg vil ikke si at vi spiller fantastisk nå. Jeg vil heller ikke komme med unnskyldninger fordi det gjør jeg aldri, men det var et sprøtt resultat mot QPR. Vi spilte meget bra den kvelden, og det var en av våre beste opptredener.

- Wigan-kampen kom etter fem eller seks kamper tett på. Selv om vi skulle ha gjort mer, var det en faktor at vi var slitne. Mangel på selvtillit og andre ting kom inn da, så derfor tror jeg seieren mot Blackburn var enorm.

Carragher vet også betydningen av semifinaleseieren mot Everton
- Jeg tror det ga klubben og supporterne et løft. Alle kom på trening med mer energi.