Carroll på benken

Det er ventet at England vil starte med uforandret lag til kvartfinalen mot Italia på søndag. Manager Roy Hodgson håper at hans lag kan begrave et spøkelse.

The Times forventer at Hodgson vil starte med de samme spillerne som beseiret Ukraina i siste kamp. De største spørsmålstegnene skal være en liten skade for Ashley Young og at James Milner skal ha vært sliten. Roy Hodgson antyder imidlertid at man vil satse på spille trangt mot en sterk sentral midtbane hos italienerne, noe som trolig gjør at Milner igjen blir foretrukket fremfor Theo Walcott.

Andy Carroll skal ikke ha deltatt på formasjonstreningen fredag og det er ventet at Danny Welbeck igjen spiller foran Wayne Rooney.

Engelske aviser har vært opptatt av at England ikke har slått ut en meritert fotballnasjon i cupspillet i et sluttspill siden man vant VM på hjemmebane i 1966, men det er et spøkelse som Roy Hodgson håper man nå kan begrave.

- Det er en stygg statistikk, men det er et spøkelse vi ønsker å bli kvitt, fortalte Hodgson til The Times.

- Jeg er en optimist. Jeg forventer at vi vinner kampen etter 90 minutter, fortsatte manageren etter at han ble minnet på at England også har for vane å tape viktige oppgjør på straffespark.

- Det ville være et stort skritt framover om vi skulle greie det, ingen tvil om det. I likhet med resten av landet, vi har også drømmer.

- Jeg kommer ikke til å skape ekstra press ved å si noe slikt som at «dere kan nå bli historiske». La oss bare vinne kampen. Det er ingen tvil om at vi har gode spillere som er kjent verden over. Våre sjanser er definitivt minst 50-50.

- Vi må være forsiktige slik at vi ikke kommer i undertall på midtbanen, slik at de spiller rundt oss. Det gjorde de i kampen mot Irland og i de gode periodene de hadde mot Kroatia og Spania. Vi må sørge for at vi ikke blir for brede og etterlater store rom til deres sentrale midtbane.