Dalglish om draktavtalen

Kenny Dalglish ble under dagens pressekonferanse bedt om å kommentere det faktum at Warrior tar over som Liverpools draktleverandør etter Adidas fra sommeren av.

Liverpool FC bekreftet i går kveld at Warrior Sports blir klubbens draktleverandør de kommende seks sesongene. Den amerikanske sportsutstyrgiganten betaler £25M i året for det privilegiet. Adidas syntes det var en for drøy pris å betale for å fortsette sitt samarbeid med Anfield-klubben. Journalistene ville vite hva dette har å si for Liverpools sportslige satsing, da de intervjuet Kenny Dalglish på Melwood i dag.

- Det er viktig å fortsette den fremgangen vi har hatt. Jeg tror ikke noen ønsker å ikke være suksessfulle. Jo bedre resultater, jo bedre sjanse har vi til å oppnå suksess, sa Liverpool-manageren.

- Alle setter seg som mål å nå så langt som mulig, og vi ønsker å stå på videre for å bevege oss i riktig retning. Men vi har ikke satt oss noen spesifikke mål eller har noen oppleste ambisjoner. Vi ønsker å gjøre det så bra som mulig. Jeg tror ikke du kan sette deg noe bedre mål enn det, fortsatte han.

- Når det gjelder draktavtalen, så mener jeg at klubben har vært veldig lojal overfor både draktsponsorer og draktleverandører. Opp gjennom årene har vi hatt både Umbro, Adidas, Reebok, tilbake til Adidas og nå Warrior.

- Vi har hatt et fantastisk forhold til Adidas. De er sikkert litt skuffet over at vi har beveget oss videre, men Adidas ble en samarbeidspartner på akkurat samme måte som Warrior ble det, gjennom skikkelige kommersielle diskusjoner. Adidas har vært en fantastisk støttespiller for denne fotballklubben, akkurat som alle våre sponsorer.