Dommerstanden advarer Rodgers

Dommersjef Mike Riley og hans medlemmer advarer Brendan Rodgers mot å tro at det å legge press på dommerne vil hjelpe Liverpool på en positiv måte.

Mike Riley og hans medlemmer er ikke begeistret for at Rodgers til stadighet hevder at Liverpool har blitt et offer for dommeravgjørelser, og anser det som en taktikk for å prøve å oppnå en fordel. Liverpools manager har uttrykt frustrasjon over måten dommerne har dømt i mot Liverpool. På gårsdagens pressekonferanse sa Rodgers sarkastisk at han ville ta ferie når Luis Suarez får en avgjørelse i sin favør.
- Brendan er ikke den første manageren som forsøker dette, uttaler en dommerkilde til Daily Mail.

- Han har blitt minnet på at Kenny Dalglish gjorde det samme som Liverpool-manager forrige sesong, og det fungerte ikke for ham. Det kommer heller ikke til å fungere for Brendan. Det har vært mange telefonsamtaler som har brakt den meldingen videre. Det er ganske klart.

Brendan Rodgers har vært tydelig på at dommer Andre Marriner har en viktig oppgave i morgendagens Merseyside-oppgjør.
- Det er så viktig at dommerne forholder seg rolig og ikke blir overoppildnet, sier Rodgers foran Merseyside-derbyet.

- Jeg har i løpet av årene sett at noen av taklingene i disse kampene er utrolige. Mitt seneste minne var en takling av Steven Pienaar øverst på spillerens lår. Jeg tror ikke han engang fikk gult kort for den, noe som er helt utrolig.

- Så dommerne har et ansvar for å sørge for at det blir en fotballkamp og ikke en rugbykamp.