Echo konstaterer at LFC jakter Borini

Liverpool Echo slår i dag fast at Brendan Rodgers forsøker å sikre seg Fabio Borini, noe som kan få ringvirkninger for Andy Carrolls Liverpool-fremtid.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Liverpool FC jakter underskriften til Roma-spissen Fabio Borini, samtidig som Brendan Rodgers har utfordret Andy Carroll til å bevise at han kan passe inn i hans opplegg på Anfield.

- Liverpool-manageren, som håper å ha kjøpt sin første spiller før uken er omme, vil ikke garantere at Carroll har en fremtid i klubben på lang sikt, melder Pearce.

Når det gjelder forhandlingene med Roma om Borini, så forstår Echo det slik at disse fortsatt er på et tidlig stadium, og en overgang er ikke nært forestående. Lokalavisen tror at spissen vil koste Liverpool rundt £9M.

- Det blir stilt spørsmål om Carroll vil passe inn i den 4-3-3-formasjonen som Rodgers ønsker å innføre, hvor det legges vekt på nøyaktig pasningsspill og høyt press, skriver Pearce.

- Andy er en veldig god spiller. Han har allerede vist det i løpet av sin korte karriere. Han var involvert i en stor overgang til en av verdens mest berømte fotballklubber, og det vil alltid ta tid å finne seg til rette, spesielt de første seks eller sju månedene, sier Rodgers til Echo om Carroll.

- Av og til glemmer du hvor unge disse menneskene er. De er ikke maskiner, de er mennesker. Når du flytter fra en landsdel til en annen vil det ta tid å omstille seg. Men med den profileringen og det presset man får på seg med en gang, kan det selvsagt være veldig vanskelig, fortsetter han.

- Målet Andy scoret for England var typisk for hans styrker. Han er i stand til å komme mellom spillere, og det var en utrolig heading og avslutning. Min oppgave er å bygge en gruppe som kan kjempe i toppen. Når preseason er over og bussen går, vil vi forhåpentligvis ha de folkene ombord som jeg ønsker å ha der.