Frykter ikke for jobben

Selv om han har akkurat like mange poeng som Roy Hodgson etter halvspilt sesong, frykter ikke Brendan Rodgers for sparken.

Nederlaget på «Boxing Day» sørget for tiendeplass etter 19 kamper, noe som er den svakeste tabellplasseringen på 20 år, og like mange poeng som Roy Hodgson hadde etter like mange kamper i 2010. Han fikk sparken påfølgende januar.

Men Rodgers tror det faktumet at eierne oppsøkte ham om jobben og har sagt seg villige til å la nordiren få tid på Melwood, gir ham ekstra trygghet såpass tidlig i Liverpool-karrieren.

– Jeg har blitt tatt inn i klubben for å gjøre en jobb, og eierne har vært strålende med meg. Jeg tenker ikke på sammenlikningene (med Hodgson), for å være ærlig. Det er ikke noe jeg er veldig bekymret over, uttaler manageren, ifølge Sky Sports.

Han sier at støtten han fått av supporterne har vært utrolig, og at det er det viktigste for ham.

– De ser hva som er på gang her, og forstår – som jeg også gjør – frustrasjonen.

– Sammenlikningene bryr jeg meg ikke mye om, da det er vanskelig å sammenlikne de to forskjellige spillergruppene fordi vi en svært ung tropp samtidig som vi har noen med god erfaring.

– Det er mye vi kan gjøre for å forbedre oss fordi vi ligger som nummer ti på tabellen, og dette er en klubb som ønsker å være helt der oppe, men den eneste måten vi kan gjøre det på, er å bygge opp laget.

– Det er noe som vil ta litt tid. Jeg pleier å si at det er som et godt måltid – jeg er ingen god kokk, men et godt måltid tar litt ekstra lang tid å tilberede og man er nødt til å ha gode ingredienser. Det er noe vi kommer til å gjøre over tid, og forhåpentligvis servere supporterne et godt måltid, forklarer 39-åringen.