Gerrard gleder seg til semifinalen

Steven Gerrard ser frem til lørdagens semifinale mot Everton på Wembley, og beskriver det som en stolt dag for byen når de to Merseyside-rivalene møtes på nasjonalarenaen.

Det er 23 år siden sist de to klubbene møttes på Wembley, og Gerrard mener det var på høy tid at røde og blå igjen tok turen til Wembley sammen.

- Jeg er stolt over å skulle lede laget ut på Wembley igjen, og dette er en stor dag for byen. Kampen spilles mellom to gigantiske klubber og to lag som har hatt en fantastisk resultatrekke i turneringen. Måtte det beste laget vinne, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Dette er en kamp av enorm betydning. Det er lenge siden sist Liverpool møtte Everton på Wembley, så dette blir en fantastisk begivenhet for supporterne. Det er en ny viktig kamp for oss spillerne. Vi må forsøke å glemme at det er Everton vi skal møte, og kun fokusere på det som blir en vanskelig kamp. Vi vil være klare for oppgaven, legger han til.

Gerrard gjorde hat-trick mot Everton i mars, og ble den første Liverpool-spiller som har gjort dette på Anfield siden Fred Howe i 1935. Dette var andre gang at de røde slo de blå denne sesongen. Nå håper Liverpool-kapteinen at alle gode ting er tre.

- Vi har slått Everton to ganger denne sesongen, og det bør gi oss den selvtilliten vi trenger for å prestere på samme nivå og oppnå samme resultat på Wembley. Vi tror vi har de spillerne vi behøver i troppen for å klare brasene, men vi må alle spille opp mot vårt beste. Det gjelder alle spillerne.

- Det ville ha vært en fantastisk prestasjon om vi kunne ha spilt oss frem til vår andre cupfinale for sesongen. Men vi skjønner at det er viktig å ikke se for langt frem i tid. Selv om kampen er på Wembley, er dette kun en semifinale. Vi har fortsatt et høyt hinder å forsere før vi er i finalen. Vi tror fortsatt vi kan slå hvem som helst, inkludert Everton. Vi må sørge for at vi er klare for kampen. Vi må fokusere og konsentrere oss om selve kampen i stedet for begivenheten.