Gerrard i 600

Steven Gerrard vil spille sin kamp nummer 600 for Liverpool mot Newcastle på søndag. Jamie Carragher har spilt over hundre kamper mer, men tror lagkameraten vil passere ham til slutt.

32-årige Gerrard er inne blant topp ti over de som har spilt flest offisielle kamper for Liverpool, og vil få et nytt jubileum da han på søndag spiller kamp nummer 600 mot Newcastle.

Lagkameraten Jamie Carragher spilte kamp nummer 710 på onsdag mot Swansea, men 34-åringen tror at hans kaptein og lagkamerat kommer til å passere ham innen han legger matchstøvlene på hylla.

- Det vil avhenge av når vi gir oss med å spille, men jeg forventer det, bekrefter Carra til Liverpoolfc.com på spørsmål om han tror at Gerrard vil passere ham som den som har spilt nest flest kamper i helrødt. Ian Callaghan er den suverene lederen med 857 kamper.

- Når Steven kommer i en situasjon som jeg er nå, og jeg er ikke sikker på om han ønsker å være det da jeg det siste året har vært mye på benken, da vil han fortsatt komme innpå som reserve. Som midtstopper kommer du ikke inn fra benken om det ikke er helt spesielle omstendigheter.

- Jeg vil derfor anta at han ender opp på flere kamper enn meg, og han har vært en bedre spiller enn meg for Liverpool slik at det vil være noe han fortjener.

- Hvis du ser på kampen mot Swansea, da ble han igjen satt innpå for å prøve å redde oss. Det er slik det har vært i 13 eller 14 år.

- Når det ikke lenger er tilfellet kanskje han vil vurdere det, men det blir fortsatt forventet at han skal være en supermann i en alder av 32 år, slik at jeg tror det vil gå en tid før det blir forandring på det.