Glad for å ha holdt nullen

Martin Skrtel velger å fokusere på det positive etter 0-0 i Swansea. Slovaken er glad for at Liverpool unngikk baklengsmål i andre ligakamp på rad.

En tvilsom annullering og et skudd i tverrliggeren var det nærmeste Liverpool kom tre poeng på Liberty Stadium, men de røde unngikk baklengsmål for fjerde gang på de sju siste ligakampene.

- Det viktigste når du ikke vinner en kamp, er at du ikke taper den, sier Skrtel filosofisk til Liverpoolfc.com.

- Vi forsøker å jobbe hardt i forsvar for å holde nullen. Som forsvarere ønsker vi å hjelpe laget til å ta poengene, forklarer 27-åringen.

- Vi ønsket å vinne denne kampen, fordi vi hadde håpet å starte en seiersrekke med seieren over Wigan, sier mannen som etter kampen mot Swansea står bokført med 190 kamper for Liverpool.

- Vi visste før kampen at det ikke kom til å bli lett i Swansea, og som vi så ble det heller ikke det. Vi tok ett poeng og er ubeseiret på åtte kamper. Det er bra. Men vi hadde vel følelsen av at dette var en kamp vi kunne ha vunnet, og dermed sanket flere poeng enn vi fikk.

Skrtel begynner nå å bli vant til måten Brendan Rodgers ønsker at Liverpool skal spille fotball på.

- Det var ikke enkelt i starten av sesongen, med alt som ble forandret når en ny manager kommer inn. Han ønsket å endre spillestil og måten vi spiller på. Slikt tar tid. De siste par kampene har vi begynt å spille på den måten vi ønsker å spille på, og nå trenger vi bare flere seire.

- Det er for mange kamper der vi har spilt bra og skapt sjanser, men ikke har klart å ta vare på dem og score mål. Det er hva vi må forbedre, slik at vi kan begynne å plukke trepoengere.