Håper å avslutte året sterkt

Brendan Rodgers er fornøyd med resultatene den siste tiden, og håper Liverpool kan avslutte 2012 sterkt. Det er fire poeng opp til fjerdeplassen.

Liverpool har vunnet to ligakamper på rad, og har et overkommelig juleprogram i vente. Det er kun fire poeng opp til Everton på fjerdeplass. På lørdag venter Aston Villa hjemme på Anfield.

- Du ønsker alltid å ha mer, og å være bedre. Men nå som jeg sitter her i dag, etter det jeg har fått opplevd de siste seks måndene, så er jeg fornøyd. Det er et kompliment til spillerne. De har vært fantastiske, sier manageren til Liverpoolfc.com.

 

- Vårt forhold blir bedre hele tiden, og forståelsen vår på banen forbedrer seg. Vi nådde et nytt betydningsfullt øyeblikk mot West Ham i helgen. Det er en viktig periode i en kamp, det siste kvarteret, hvor de beste lagene kan påvirke spillet. Da vi lå under viste vi innstillingen vi har i gruppa til å kjempe oss tilbake og vinne kampen.

 

- Borte mot Udinese viste vi det også. Det å være gjennom en kamp du er nødt til å vinne. Vi måtte vinne, ellers var vi utslått. Vi vant kampen og holdt nullen. Vi setter oss mål underveis. De beste lagene starter bra og avslutter sterkt. Vi gjorde det i helgen.

 

- Jeg er fornøyd med hvordan det utvikler seg. Vi er langt unna hvor jeg ønsker vi skal være så klart, men vi har vist at vi utvikler oss bra.

 

- Liverpool hadde en fryktelig start, men vi er fire poeng bak topp fire, og dersom vi hadde hatt marginene litt mer på vår side kunne vi ha vært der nå. Det oppmuntrende er at vi bare vil bli bedre. Jeg håper vi avslutter året sterkt. 2012 har vært et følelsesmessig år for klubben. Vi ønsker å avslutte det bra.