Håper på ny hjemmeseier

Assistentmanager Colin Pascoe håper at Liverpool kan bygge videre på helgens seier over Reading, når de røde er vertskap for Anzhi Makhachkala på Anfield i morgen kveld.

Liverpool har nå holdt nullen i to kamper på rad, og Pascoe håper på den tredje strake kampen uten baklengsmål. Russerne er imidlertid i god form, og Brendan Rodgers' assistent er fullt klar over at man møter et kvalitetslag.

- Våre prestasjoner har vært oppmuntrende i de to siste kampene. Vi har spilt bra, og har holdt nullen i dem begge. Måten vi har spilt på, måten vi har skapt sjanser på, og måten laget har dominert kampene på har vært fantastisk. Anzhi er et godt lag, og de vil være en tøff motstander for oss, uttalte Pascoe under dagens pressekonferanse på Anfield.

- Anzhi har tapt bare en av sine siste 21 kamper, og er ubeseiret i Europa denne sesongen. De har brukt masse penger, og har gode spillere. De har en stor manager, og jeg er sikker på at de vil få fremgang de kommende årene, la han til.

- Våre gutter har trent avslutninger, men vi hadde vært mer bekymret dersom de ikke hadde skapt sjanser. De kommer i de rette posisjonene, og får slått de rette innleggene og pasningene, men vi har dessverre vært litt uheldige foran mål med at avslutningene har gått på feil side av stolpen.

Pepe Reina er uaktuell til kampen i morgen kveld, noe som betyr at Brad Jones får starte sin andre kamp på rad.

- Brad er virkelig profesjonell. Han kommer på trening hver dag, og jobber hardt. Han er alltid klar til kamp, han trener godt og nå får han muligheten til å spille kamper. Han har kun spilt en ligakamp, men han holdt nullen, så nå ser han frem til neste kamp. Mot Reading var han god til å komme ut og fange innlegg, og distribusjonen hans var også utmerket.

Liverpoolfc.com antyder at Luis Suarez kommer til å være involvert i morgendagens kamp.

- Luis er en fantastisk spiller. Helt strålende. Han er uforutsigbar i feltet, han skaper sjanser for andre spillere og han har en god scoringsrate, konstaterte Pascoe.

Til helgen skal Liverpool ut i Merseyside-derby mot Everton på Goodison Park, men Pascoe insisterer på at spillerne kun fokuserer på morgendagens kamp mot Anzhi, og vil gjøre unna den før de begynner å tenke på lokaloppgjøret.

- Slik er det alltid. Du konsentrerer deg om neste kamp, og våre gutter ser virkelig frem til kampen mot Anzhi. Everton v Liverpool er en storkamp, men vi har ikke begynt å tenke på den ennå. Vi tenker kun på kampen i morgen. Alle spillere som trekker på seg en Liverpool-drakt ønsker å vinne kampen, og alle trenerne ønsker å vinne. Morgendagens kamp er veldig viktig.