Håper på respekt

Trevor Hicks i Hillsborough Family Support Group håper at søndagens kamp mot Manchester United kan få en stopp på stygge tilrop om andre klubbers tragedier.

- Dette er normalt en stor hendelse, og på søndag er det første kamp på Anfield etter rapporten, sier Trevor Hicks til Sky Sports News. Hicks er president i Hillsborough Family Supporter Group og mistet begge sine døtre under tragedien.

- Fansen til Everton var absolutt magiske forleden kveld. Måten de markerte rapporten på var utrolig og jeg håper at søndag kan bli det samme på vår hjemmebane Anfield. Det vil være verdig minnet av de 96 om det kan bli som det var hos Everton.

- Det er noe som har holdt oss alle samlet, støtten vi har fått fra Anfield spesielt, men også ellers i Liverpool og av hele nasjonen. Det har vært fantastisk. Vi ville ikke ha greid å komme gjennom 23 år uten den støtten slik at dette vil bli enda mer gripende enn vanlig.

- De som er fans, de er der for å se fotball, svarer Hicks på spørsmål om han er redd for at noen av de gjestende fans ikke vil vise respekt på søndag. – Det er pøbelen som skaper problemer.

- Ja vi kan skrike og bære oss, men vi er rivaler og jeg har ikke noe problem med det.

- Jeg har venner som følger Man Utd og vi ler, fleiper og har moro på hverandres bekostning, men der bør det også stoppe. Å komme med stygge tilrop om tragedier burde det bli en stopp på.