Har vunnet de siste tre

Liverpool er ubeseiret på sine fire siste besøk på Carrow Road, og har vunnet de tre siste kampene de har spilt der.

Norwich har ikke slått Liverpool på de seks siste kampene mellom lagene, som har endt med 5 Liverpool-seire og en poengdeling. Sist Liverpool tapte mot Norwich var siste kamp foran et stående The Kop. Norwich vant 1-0 på Anfield i april 1994.

Norwich har kun vunnet en av sine 10 siste Premier League-kamper. Ingen klubb har fått flere straffespark i mot seg denne sesongen enn The Canaries, med tre.

Statistikk fra Opta viser også at Norwich er det laget i Premier League som tar vare på færrest av sjansene de skaper, med usle 3,6%. Fjorårets toppscorer, Grant Holt, har ikke scoret på sine fem siste ligakamper.

For første gang siden 1911-12 har Liverpool ikke vunnet noen av sine fem første ligakamper. Den sesongen vant de røde sin sjette kamp, mot Sunderland, og ble nummer 17 i ligaen.

Bare Southampton (15) og QPR (11) har sluppet inn flere mål i Premier League denne sesongen enn Liverpool (10). De røde har kun holdt nullen i en av sine 15 siste ligakamper.

Luis Suarez spiller sin 50. ligakamp for Liverpool i morgen. Han står så langt bokført med 17 mål i Premier League.

Norwich-manager Chris Hughton har ikke så mange skadebekymringer. Han håper at Anthony Pilkington (rygg) og Sebastien Bassong (hamstring) skal vinne kampen mot klokka og rekke kampen, mens spissen Harry Kane definitivt er ute etter et antatt beinbrudd i ligacupkampen mot Doncaster på onsdag.

Kilde: BBC Sport